2010. november 20., szombat

Csillagszórós Karácsony (3 éj)

Csillagszórós Karácsony (3 éj)

Google Minősítés Megszerzése

Megváltozott a Google Adwords Vizsga
Az alapvizsga nagyon nehéz lett és megemelték a szálékokat, most 85% kot kell elérni a sikeres vizsgához
Keresés vizsga már kicsit könnnyebb és csak 75% kot kell elérni
Vizuál vizsga szintén könnyebb

Jelentés vizsga meg sokak szerint fölösleges mert senki nem érti ugyanis a kedves ügyfelek nagyon minimálisan értik az Adwords kampányokat és ezért úgymond szájbarágósan kell nekik leírni.
Sokszor még akkor sem értik.....

2010. július 28., szerda

SEO Könyvek Keresőoptimalizálás Ahogy azt USA csinálja




MEGJÖTTEK A KÖNNYEK A AMOZON 3 hónap alatt megküldte, ha rendeltek ne az AMAZONRÓL tegyétek mert nem biztos hogy megkapjátok!
KERESŐOPTIMALIZÁLÁS KKV részére köny egész jó

www.profitonline.huKeresőoptimalizálás KKV részére

2010. július 6., kedd

2010. június 17., csütörtök

ETARGET Ausztriában

Most kaptam az email Etargetéktől hogy ott is elérhető szolgáltatásuk...aminek örülök mert vannak sokan akik az osztrákok pénzét szívesen látnák...



az Etarget reklámrendszert már nyolc ország vállalkozói ismerik, mit szólna egy kilencedikhez? Július 1-jétől reklámrendszerünk már Ausztriában, a világ tizedik leggazdagabb országában is elérhető lesz. Minőségi portálhálózattal, megbízható partnerekkel és óriási ambíciókkal indulunk.

Jöjjön velünk Ausztriába

Osztrák fiókunk megnyitása alkalmából 100%-os bónuszt ajánlunk Önnek. Amennyiben 2010. június 25-ig regisztrál a www.etarget.at oldalon, és átutalja osztrák fiókjába a már létező fiókjában lévő egyenleget, mi hozzáírjuk annak 100%-át, bármekkora egyenlegről is legyen szó.



(Példa: Amennyiben 100 000 forintot csoportosít át Magyarországról Ausztriába, az osztrák fiókban bónuszként kap még 100 000 forintot, tehát az Ön egyenlege összesen 200 000 forint lesz).

Van azonban egy feltételünk - a reklámozott oldalnak német nyelvűnek kell lennie. Az Etarget hirdetései kezdettől fogva minőségi portálhálózatban jelennek meg, így az Ön oldalára máris nagy számban érkezhetnek vásárlók!

Vágjon bele

Amennyiben osztrák vásárlókat is szeretne megszólítani, és ajánlatunk felkeltette érdeklődését, itt egy rövid útmutató:



1. Keresse fel a www.etarget.at oldalt, és hozza létre fiókját.



2. Az osztrák fiókban hozza létre a linkeket, és rendeljen hozzájuk kulcsszavakat.



3. Válassza ki magyar fiókjában a Számlaegyenleg menüpontot, illetve a Keretátcsoportosítás funkciót. Legkésőbb 2010. 6. 25-ig utalja át az Ön által kiválasztott összeget az új osztrák fiókjába.





Keresse fel a www.etarget.at oldalt, és hozza létre osztrák fiókját .